Skak Saks
Skak Saks

Barbering Dronninglund – Byens bedste barbering

Barbering Dronninglund – hos Salon Skak Saks kan du læne dig tilbage og nyde en traditionel glat barbering. Som mand trænger man også ind i mellem til lidt selvforkælelse – Her får du oplevelsen af en professionel barbering. Så bestil tid her

Sejt hår og lækker barbering

Mulighederne er mange når man taler om en ny frisure, dette gælder også for mænd. Skal det være en traditionel frisure eller skal det være noget nyt og anderledes? Mulighederne er mange, samtidig kan du som mand kombinere frisuren med et lækkert skæg – skal det være trimmet eller skal det være et bikerskæg. Mange føler sig bedst tilpas, når de er helt glatbarberet.

Skak Saks trimmer også gerne dit skæg, enten når du bliver klippet ellers kan du også kigge ind på salonen og få dit skæg trimmet med saks og ragekniv.

Hos Skak Saks sørger vi for at skæg/barbering og frisure passer sammen til din personlige stil. Fed style, skæg og frisure skal passe sammen. Frisuren signalerer hvem du er, derfor er den vigtig.

Med en barbering i Dronninglund – vil du få en tæt barbering uden rødme og knopper. Behandlingen får dig til at slappe af og nyde en halv time, hvor du kan koble af fra hverdagens travlhed og blot nyde selvforkælelsen glæder.

Hos Skaksaks er vi professionelle. Vi har 4 års uddannelse og har deltaget i masser af kurser, derved er du sikker på at få den bedste behandling, der lever op til dine forventninger. Du kan derfor trygt bestille tid til dig selv og familien her Bestil tid eller kontakt os på tlf.: 98 84 21 90 eller mail mail@skaksaks.dk

Barbering Dronninglund

KONTAKT

Skak Saks
Stationsvej 5 
9330 Dronninglund
Tlf : 98 84 21 90Email : mail@skaksaks.dk
CVR : 28408234
Skak Saks Copyright ©
Mandag lukket 
Tirsdag 8.30 – 15.00
Onsdag 8.30 – 17.00
Torsdag 8.30 – 17.00
Fredag 8.30 – 17.00
Lørdag lukket
facebook-official