Skak Saks
Skak Saks

Børneklipning Dronninglund - i trygge omgivelser

Ofte er det ikke helt let at tage de små med til frisøren. Det skyldes som oftest, at børnene har svært ved at sidde stille under deres børneklipning, samtidig skal frisøren jo også passe på ikke at ramme børnene med saksen.

Mor og far må gerne være med

Hos Salon Skak Saks i Dronninglund tilbyder vi børneklipning Dronninglund i trygge rammer, giv jeres barn en flot frisure uden at mor og far behøver at være nervøs.

Hos Skak Saks er målet klart

det skal være behageligt at komme på salonen også for de mindste. Som mor har jeg lært at møde børnene i øjenhøjde. Tag gerne barnets iPad med på salonen. Når barnet siddet med iPaden og spiller nogle sjove spil – så går tiden hurtigere.

Skak Saks sørger, for at dit barn føler sig tryg inden vi går i gang med at klippe håret. Derved får dit barn en god oplevelse hos frisøren. Det giver tryghed til næste gang vi ses.

Mor og far må gerne kigge med – Når vi klipper dit barn, er der naturligvis plads til, at mor og far kan kigge med og sidder ved siden af. Sådan oplever barnet en ekstra tryghed tæt på dem, når de skal have deres første klipning.

På samme vis som vi følger med de nyeste trends inden for dame- og herremode, følger vi naturligvis også med i hvad der rører sig inden for moden til de mindste. En smart frisure er med til at dit barn føler sig godt tilpas.

Skal der lidt ekstra ”knald” på har vi flere forskellige sprayfarver som børnene elsker at få i håret. Kig inden for i salonen sammen med dit barn – så skaber vi trygge rammer for en god oplevelse og flot klipning.

Børneklipning Dronninglund – Book tid eller på Telefon 98 84 21 90
Børneklipning Dronninglund

KONTAKT

Skak Saks
Stationsvej 5 
9330 Dronninglund
Tlf : 98 84 21 90Email : mail@skaksaks.dk
CVR : 28408234
Skak Saks Copyright ©
Mandag lukket 
Tirsdag 8.30 – 15.00
Onsdag 8.30 – 17.00
Torsdag 8.30 – 17.00
Fredag 8.30 – 17.00
Lørdag lukket
facebook-official