Skak Saks
Skak Saks

Frisør Dronninglund – Salon Skak Saks en oplevelse

Frisør Dronninglund – På udkig efter en dygtig frisør? Eva Skak er indehaver af Salon Skak Saks, hvor vi er med på de seneste trends. Samtidig med at du får den bedste behandling af dit hår, sørger vi for, at du får en god og hyggelig oplevelse.

Ny salon – med mange års erfaring

Eva har mange års erfaring og er meget anerkendt i frisørbranchen for sin faglige kunnen. For at være på forkant med trends og udviklingen i frisørfaget deltager vi løbende i aktuelle kurser for de nyeste trends.

Som frisør i Dronninglund betjener vi alle slags kunder – Kvinder, mænd, ældre, unge og børn. Hos Salon Skak Saks kan du også købe dine hårprodukter. På salonen forhandler vi de bedste produkter fra de mest anerkendte brands i branchen.

Salon Skak Saks ligger i hjertet af Dronninglund på Slotsgade 78 på den gamle adresse for Centrum Salonen som Eva Skak har overtaget pr. 1. juni 2019
Centrum Salonens gode kvalitet fortsætter i det nye regi som Salon Skak Saks. Derudover er ideen at udvikle salonen i forhold til kreativitet, faglighed og med at være på forkant med de nyeste trends indenfor frisørfaget.

Kig ind hos Salon Skak Saks og lad dig blive inspireret til din nye frisure. Vi tager gerne en uforpligtende snak om nye ideer til dig og den udstråling du ønsker uanset om det er til hverdagen eller til fest.

Opsætning af hår til bryllupper og andre festlige lejligheder hjælper vi gerne med. På din store dag er det ekstra vigtigt, at håropsætningen sidder perfekt hele dagen. Hos Skak Saks har vi stor erfaring i opsætninger og extensions.

Så søger du en frisør i Dronninglund kan du trygt bestille tid til din næste klipning, permanent eller noget helt andet. Book bare trygt tid til hele familien Book tid på siden.
Frisør Dronninglund

KONTAKT

Skak Saks
Stationsvej 5 
9330 Dronninglund
Tlf : 98 84 21 90Email : mail@skaksaks.dk
CVR : 28408234
Skak Saks Copyright ©
Mandag lukket 
Tirsdag 8.30 – 15.00
Onsdag 8.30 – 17.00
Torsdag 8.30 – 17.00
Fredag 8.30 – 17.00
Lørdag lukket
facebook-official