Skak Saks
Skak Saks

Hår extensions Dronninglund

Hår extensions Dronninglund - extensions findes i flere udgaver der er til permanent påsætning og til lejlighedsvis brug.

Permanent extensions

Hvis du ønsker den type extension som er permanent, anbefaler vi hos Skak Saks, at det enten bliver lavet med cold fusion, hot fusion, flette metoden eller tape. Disse fire metoder er påsat permanent.

Disse metoder sidder indtil de begynder at løsne sig eller at man piller dem ud af håret. Vi anbefaler at man har påsat extensions i maksimalt 3 måneder af gangen, da håret kan blive skadet.

Dette skyldes blandt andet, at dit eget hår fælder en smule og til sidst er den tot hår, som dine extensions sidder fast i blevet mindre. Derfor er større chance for, at den falder af og river det hår i stykker, der er påsat på.

Hvis du leder efter extensions du selv har mulighed for at tage af og på - så er det clip on extensions du leder efter. Hos Salon Skak Saks i Dronninglund yder vi en professionel påsætning af extensions uanset om det er til tyndt, mellem tykt hår eller helt tykt hår.

De forskellige hår extensions metoder

Clip on/off - hår extensions bliver sat fast til håret med små clips.
Cold fusion - her benytter man små micro ringe som bliver klemt fast til håret.
Hot fusion - med denne metode varmer man små keratin totter fast håret.
Flettemetoden - her påsyer man maskinsyet hår extensions til håret.
Tape - med denne metode taper man to baner sammen omkring en tynd stribe af håret.

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os hos Skak Saks. Hvis der er noget du er i tvivl om eller har spørgsmål til. Med hensyn til klipning, extensions, makeup eller priser. Du kan kontakte os på telefon 98 84 21 90 eller på vores mail mail@skaksaks.dk
Hår Extensions

KONTAKT

Skak Saks
Stationsvej 5 
9330 Dronninglund
Tlf : 98 84 21 90Email : mail@skaksaks.dk
CVR : 28408234
Skak Saks Copyright ©
Mandag lukket 
Tirsdag 8.30 – 15.00
Onsdag 8.30 – 17.00
Torsdag 8.30 – 17.00
Fredag 8.30 – 17.00
Lørdag lukket
facebook-official