Skak Saks
Skak Saks

Håropsætning Dronninglund - til fest og bryllup

Håropsætning Dronninglund - Skal du til konfirmation, bryllup eller en anden fest så er Salon Skak Saks det rigtige valg for dig. Måske er det dig der skal konfirmeres eller giftes, der er ting nok at have styr på. Bestil en tid hos Salon Skak Saks, så finder vi sammen den håropsætning, som du ønsker og passer bedst til dit ansigt.

Hos Skak Saks kan vi også tilbyde at lægge din makeup på den store dag

Hos Skak Saks har vi mange års erfaring indenfor klipning, håropsætning og makeup. Vi ved blandt andet hvilke fordele og ulemper der er ved forskellige hårtyper f.eks. hvilken hårtyper og håropsætninger der er nemme i sommerperioden, derved slipper du for alt besværet med det lange hår som hænger.

Eller på de varme sommerdage hvor man sveder og din makeup skal være perfekt hele dagen. Hos Skak Saks tager vi højde for disse ting. Så du ikke skal bekymre dig om dette. Det er din store dag og derfor skal du nyde dagen.

Hvis du har det fint med at bestille en tid til håropsætning og eventuelt makeup uden prøve opsætning så er det også muligt. Hvis du ønsker en prøveopsætning kan du bestille den. Derved får du også muligheden for at se håropsætningen inden.

Vi ønsker du er helt tilfreds med resultatet. Ønsker du at prøve makeup, er dette også muligt. Hos Skak Saks arbejder vi sammen med dig, derved finder vi den rette løsning til dig. Hos Salon Skak Saks gør vi det muligt for dig, at du kan slappe og nyde dagen med en flot make up og den helt rigtige håropsætning.

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os hos Salon Skak Saks. Hvis der er noget du er i tvivl om eller har spørgsmål til med hensyn til klipning, håropsætning, makeup eller priser. Du kan kontakte os på telefon 98 84 21 90 eller på vores mail mail@skaksaks.dk

Håropsætning Dronninglund

KONTAKT

Skak Saks
Stationsvej 5 
9330 Dronninglund
Tlf : 98 84 21 90Email : mail@skaksaks.dk
CVR : 28408234
Skak Saks Copyright ©
Mandag lukket 
Tirsdag 8.30 – 15.00
Onsdag 8.30 – 17.00
Torsdag 8.30 – 17.00
Fredag 8.30 – 17.00
Lørdag lukket
facebook-official