Skak Saks
Skak Saks

Herrefrisør Dronninglund

Herrefrisør Dronninglund Salon Skak Saks tilbyder vi herreklipning i vores moderne salon i centrum af Dronninglund. Hos Skak Saks hjælper vi dig med inspiration til den frisure du ønsker. Har du brug for forandring, eller skal håret eller skægget blot trimmes. Måske trænger spidserne til en klipning, så dit udseende passer til dine ønsker. Så er du altid velkommen i salon Skak Saks.

Maskulin selvforkælelse

Hos Skak Saks får du en personlig rådgivning, der passer til dig og dit hår. Jeg gør mig umage for altid at yde en høj håndværksmæssig kvalitet, der sikrer at du får den frisure, der passer netop til dig. 

Via aktuelle kurser holder jeg mig løbende orienteret om hvad der rører sig inden for de seneste trends. Derved er min viden opdateret og det sikrer, at jeg har de rigtige produkter i salonen til behandlinger og salg. Du er derfor sikker på at få de bedste produkter og den mest professionelle behandling. Jeg har et godt udvalg af kvalitetsprodukter, både organiske, veganske og bæredygtige.

Stemningen er let og positiv og der serveres altid en kop kaffe eller the og til børnene er der kakao. Om fredagen kan du kigge ind og sætte weekenden i gang med et godt glas vin mens du oplever en maskulin selvforkælelse i særklasse, der fremhæver din hårpragt eller dit skæg.

Hos Salon Skak Saks har vi stor erfaring med at klippe herre og trimme deres skæg. Mange mænd nyder også at få en glatbarbering med ragekniv. Det giver en god følelse, uden rødme og knopper.
Kontakt Salon Skak Saks enten via Online booking eller på telefon 98 84 21 90
Herrefrisør Dronninglund

KONTAKT

Skak Saks
Stationsvej 5 
9330 Dronninglund
Tlf : 98 84 21 90Email : mail@skaksaks.dk
CVR : 28408234
Skak Saks Copyright ©
Mandag lukket 
Tirsdag 8.30 – 15.00
Onsdag 8.30 – 17.00
Torsdag 8.30 – 17.00
Fredag 8.30 – 17.00
Lørdag lukket
facebook-official